Talentenklas Design

Home / Talentenklas Design

Talentenklas Design: meld je aan voor de tweede editie!

  • Talentenklas-Design

    Kiki van Eijk, internationaal designer en ambassadeur van CHV Academy, Circle of Talent

TALENTENKLAS DESIGN. 
VOOR JONGEREN DIE WILLEN ONTWERPEN, MAKEN EN DOEN!

Ben jij altijd aan het tekenen en ontwerpen, hou je van experimenteren met materialen en om te 'maken' met je handen? Misschien droom je er zelfs van om na de middelbare school een creatieve of design opleiding te volgen? Wij helpen je op weg! Design Academy Eindhoven en CHV Academy, Circle of Talent hebben samen de Talentenklas Design opgezet, speciaal voor creatieve jongeren tussen de 14 en 17 jaar uit Meierijstad. In deze Talentenklas krijg JIJ de kans om je te ontwikkelen in design, beeldend en ambacht, onder begeleiding van professionele designers en kunstenaars!

Samen met andere jongeren ga jij een keer in de maand aan de slag in de werkplaatsen en ateliers van CHV Academy op de Noordkade in Veghel. Je maakt kennis met diverse technieken en materialen en je ontdekt waar jouw talenten en interesses liggen!
• Een schooljaar-traject met 11 inspirerende workshops van elk 3 uur, op zaterdag (09.30 - 12.30 uur)
• Begeleiding door designers en kunstenaars van CHV Academy en Design Academy Eindhoven

Deelname aan de Talentenklas Design is gratis. Om toegelaten te worden meld je je aan voor de kick-off. Deze vindt plaats op zaterdag 25 juni van 09.30 - 12.30 uur op de Noordkade in Veghel. Tijdens deze bijeenkomst maak jij kennis met ons en wij met jou. Je doet mee aan een workshop die verzorgd wordt door bekend internationaal designer Kiki van Eijk en tot slot gaan we kort met jou in gesprek over jouw motivatie om mee te doen aan de Talentenklas. Kort na de kick-off hoor je van ons of je bent toegelaten!

Meld je uiterlijk 17 juni ‘22 aan door een mail te sturen naar info@chvacademy.nl. Vermeld hierin:
• Naam
• Geboortedatum
• Woonplaats
• Telefoonnummer
• Een korte motivatie waarom jij mee wilt doen aan de Talentenklas

De Talentenklas Design is een onderdeel van het talentontwikkelingsprogramma van CHV Academy, Circle of Talent en wordt gerealiseerd i.s.m. Design Academy Eindhoven. Deelname aan de Talentenklas Design is gratis en wordt mede mogelijk gemaakt door de partners uit het bedrijfsleven en gemeente Meierijstad.