Nieuws

Home / Nieuws

Nieuwe partners sluiten aan bij CHV Academy, Circle of Talent

  • CHV Academy

    CHV Academy

Dankzij donaties en bijdragen uit het bedrijfsleven, het onderwijs, de gemeente en particuliere donateurs, kan CHV Academy, Circle of Talent blijven investeren in de creatieve talentontwikkeling van alle kinderen en jongeren in Meierijstad. Recentelijk zijn er een aantal nieuwe partners aangesloten, die er samen voor zorgdragen dat het talentontwikkelingsprogramma toekomstbestendig blijft.

Samen talent tot bloei laten komen
CHV Academy verwelkomt de nieuwe partners: MBI De Steenmeesters, Adagium Bedrijfsoverdrachten, Toekomst Schoonmaakbedrijven, IBN, HML Bedding en Snaptrap. Robert van der Meijden van MBI De Steenmeesters verwoord zijn partnership als volgt: “In ieder persoon, jong of oud, schuilt een talent. CHV Academy, Circle of Talent Meierijstad laat dit talent tot bloei komen. Dankzij structureel professioneel kunstonderwijs ontwikkel je je creativiteit en zelfvertrouwen. MBI De Steenmeesters ondersteunt dit initiatief van harte en investeert mee in het talent van de toekomst.”

Kinderen en jongeren ontwikkelen creativiteit en talent
Dankzij structurele kunstlessen van professionals en activiteiten op alle scholen in Meierijstad ontwikkelen kinderen en jongeren hun creatieve talenten en probleemoplossend vermogen. Ook leren ze beter samenwerken en, misschien nog wel het belangrijkste, ze komen lekkerder in hun vel te zitten. Het samenwerkingsverband CHV Academy, Circle of Talent is geïnitieerd om alle kinderen en jongeren deze ontwikkeling te kunnen bieden. “Adagium Bedrijfsoverdrachten hanteert al jaren het adagium: Ieder bedrijf een goed vervolg. Daarmee onderschrijven we nogmaals dat ondernemingen voortgezet moeten worden in de toekomst en iedereen talenten kan ontwikkelen. En juist dat zijn de sleutelwoorden : Ontwikkelen-Talenten en Toekomst. Wij zijn dan ook blij om een bijdrage te kunnen geven aan talentontwikkeling binnen Meierijstad”. Zo vertelt Albert Dominicus van Adagium Bedrijfsoverdrachten. 

Toekomstbestendig dankzij partners
Barbara Brouwer: mede-initiatiefnemer van CHV Academy: “Wij zijn trots en dankbaar dat het bedrijfsleven in Meierijstad CHV Academy met donaties ondersteunt. Dankzij de (blijvende) investeringen van alle partners (particuliere en zakelijke donateurs, gemeente en onderwijs) zijn we toekomstbestendig en is dit unieke samenwerkingsverband niet meer weg te denken uit Meierijstad.” Alle huidige partners uit het bedrijfsleven op een rij: Jumbo, Vanderlande, Ahrend, Rabobank, Oerlemans Packaging, Van Mensvoort, Bierens, Bek, WIM, FeelFlex, MBI De Steenmeesters, Adagium Bedrijfsoverdrachten, Toekomst Schoonmaakbedrijven, IBN, HML Bedding en Snaptrap.