Nieuws

Home / Nieuws

Gratis DOE'T! Festival met Hippe Gasten, kom je ook?

  • CHV Academy

    CHV Academy

Na het overweldigende succes van afgelopen jaar, komt er ook dit jaar een nieuwe editie van het DOE’T! Festival. Zaterdagmiddag 13 april staat heel de Cultuurfabriek op de Noordkade in Veghel in het teken van… Hippe Gasten! Na een spetterende opening kunnen de kinderen zich uitleven op alle kunstmanieren die je je maar kunt bedenken. Er zijn allerlei leuke, vrolijke activiteiten. Je kunt aanhaken op een dansworkshop of even mee acteren, je kunt alle instrumenten uitproberen in de muziekproeverij, lekker spelen in de kindermuziektuin, een echte ontmoeting met Hippe Gasten en allerlei creatieve activiteiten ondernemen. Natuurlijk zijn er ook volop optredens, mini exposities en workshops van alle hoogste groepen die les krijgen via de CHV Academy in Meierijstad. Kortom: deze middag wordt superleuk voor alle basisschoolkinderen én hun ouders/verzorgers. Kom lekker meeDOEn!


DOE’T programma:
13:00: Spetterende opening door HIPPE GASTEN

13:30: DOE’T allemaal: Kick Arts Neon, Kindermuziektuin, Instrumentenproeverij, Meet & Greet Hippe Gasten, Kunstige Kleren, Rare-Woorden-Was, Clipdans, Theater op de Gang, DOE’T Workshops, DOE’T Expo, DOE’T Muziek en DOE’T optredens.

15:45: Samen afsluiten met HIPPE GASTEN

Kom gezellig met z’n allen! 

Reserveer hier je GRATIS tickets voor iedereen die naar het DOE'T! Festival komt dus voor de volwassenen en kinderen (ook voor de kinderen die vanuit school meedoen!) via: TICKETS DOE'T! FESTIVAL