Nieuws

Home / Nieuws

CHV Academy Talentenklassen: Haal alles uit jouw talent!

Nieuwe audities en kick-off seizoen 2023/2024: zaterdag 7 en zondag 8 oktober

De Talentenklassen Muziek, Dans, Design en Theater van CHV Academy, Circle of Talent zijn weer op zoek naar talentvolle jongeren uit heel Meierijstad, voor seizoen 2023-2024. Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober aanstaande vinden de audities en kick-off plaats voor de vier Talentenklassen, op de Noordkade in Veghel. Aanmelden kan tot 1 oktober aanstaande.

Deelname aan de Talentenklassen van CHV Academy is dé uitgelezen kans voor talentvolle jongeren om hun skills en ambities op het gebied van muziek, dans, design of theater verder te ontwikkelen. Ze krijgen een schooljaar lang, gemiddeld een keer per maand, coaching van vakprofessionals, met onder andere workshops en masterclasses, eventueel extra lessen en optredens tijdens festivals en evenementen.

Talentenklas Muziek
Je muzikale kennis, vaardigheden en ambities verder ontwikkelen, en je eigen muzikale route verder uitstippelen. Dat kan in de Talentenklas Muziek. Muziektalenten krijgen coaching van muziekprofessionals, workshops en masterclasses van bekende musici en artiesten, extra lessen en ze treden op tijdens festivals en evenementen. Er geldt voor deze Talentenklas geen minimum- of maximumleeftijd en naast deelname aan de Talentenklas blijven de talenten muziekles volgen bij hun eigen muziekschool en -docent in Meierijstad. De audities van de Talentenklas Muziek vinden plaats op zaterdag 7 oktober aanstaande. Mail voor meer info naar talentcoach Ludwig Attevelt via ludwig.attevelt@chvacademy.nl.

Talentenklas Dans
Ontwikkel jouw eigen dansstijl en werk aan je podiumpresentatie, in de Talentenklas Dans! Naast de danslessen bij de eigen dansdocent en -school, krijgen danstalenten in de Talentenklas Dans driewekelijks extra workshops en masterclasses van diverse dansprofessionals. Ze worden gecoacht in hun danstechniek, beleving en podiumpresentatie, en maken kennis met andere dansstijlen om hun eigen ‘danstaal’ verder uit te breiden. De Talentenklas Dans is voor danstalenten tussen de 13 en 20 jaar. De audities vinden plaats op zondag 8 oktober aanstaande van 10.00 - 14.30 uur. Mail voor meer info naar talentcoach Berdy Maertens-Stoof via berdy.maertens@chvacademy.nl.

Talentenklas Design
CHV Academy, Circle of Talent en Design Academy Eindhoven starten dit najaar met de derde editie van de Talentenklas Design. Deze Talentenklas biedt creatieve en getalenteerde jongeren tussen de 14 en 17 jaar de kans om zich verder te ontwikkelen op het gebied van design, beeldende kunst en ambacht. Samen met andere creatieve, getalenteerde jongeren gaan ze één keer per maand, op zaterdag van 09.30 - 12.30 uur, aan de slag in de werkplaatsen en ateliers van CHV Academy op de Noordkade in Veghel. Ze maken kennis met diverse technieken en materialen en ontdekken waar hun talenten en interesses liggen. Ondertussen worden ze begeleidt en geïnspireerd door kunstenaars en designers van CHV Academy en Design Academy Eindhoven. De kick-off van de Talentenklas Design vindt plaats op zaterdag 7 oktober van 09.30 - 12.30 uur. Mail voor meer info naar talentcoach Myriam Simons via myriam.simons@chvacademy.nl.

Talentenklas Theater
Eigenheid, persoonlijkheid en vol zelfvertrouwen dat podium op! Dat zijn enkele doelen waaraan gewerkt wordt in de Talentenklas Theater. Gedurende het schooljaar krijgen de Theatertalenten tien inspirerende workshops op zondag van 10.30 - 12.30 uur, waarin verschillende vakprofessionals uit het theatervak komen coachen in onder andere (stem)acteren, stemgebruik, fysiek spel, maar bijvoorbeeld ook scene regisseren en theater maken. De Talentenklas Theater is er voor jongeren tussen de 14 en 21 jaar, die graag uitgedaagd worden in het zetten van een stap in hun beginnende theatercarrière. De audities vinden plaats op zondag 8 oktober van 10.00 - 13.0 uur. Mail voor meer info naar talentcoach Lilian van Overbeek via Lilian.vanoverbeek@chvacademy.nl.

De Talentenklassen zijn een onderdeel van het talentontwikkelingsprogramma van CHV Academy, Circle of Talent. Deelname aan de Talentenklassen is kosteloos en wordt mogelijk gemaakt dankzij de bijdragen van de partners van CHV Academy, Circle Talent. Klik op onderstaande link voor meer informatie over de Talentenklassen.