Nieuws

Home / Nieuws

Afsluitende expositie Kick Arts! door leerlingen Elde College

  • CHV Academy

    Kom ook naar de Kick Arts! expositie van de leerlingen van het Elde College!

Leerlingen van het Elde College namen dit schooljaar deel aan de Kick Arts! kunstlessen van CHV Academy. Zij volgden na schooltijd diverse workshops van kunstprofessionals en hebben kunst en cultuur ontdekt op een geheel eigen(wijze) wijze. Dans, muziek, theater, nieuwe media en beeldende kunst kwamen voorbij tijdens deze workshops. Dat alles komt samen in een afsluitende expositie die op 15 juni in het ‘t Spectrum in Schijndel te zien is.

Over Kick-Arts!
In een periode van dertig weken krijgen leerlingen wekelijks workshops van kunstdocenten waarin ze kennismaken met dans, theater, muziek en beeldende kunst. De kunstlessen zijn buitenschools en de leerlingen van verschillende leerjaren en leerniveaus kiezen er zelf voor om deel te nemen aan Kick Arts!. Naast het ruime aanbod creatieve lessen op het Elde College, kunnen leerlingen op deze manier nog verder ontdekken waar hun talenten liggen.

De Kick Arts! kunstlessen voor het voortgezet onderwijs maken deel uit van het programma van de CHV Academy, Circle of Talent in Meierijstad en is een samenwerking tussen het Elde College en CHV Academy. Dankzij samenwerking met en investeringen van ondernemers, onderwijs en de gemeente biedt CHV Academy structurele kunstlessen in het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs en verdere talentontwikkeling in de vrije tijd aan alle kinderen en jongeren in Meierijstad.

Iedereen die belangstelling heeft voor de expositie is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De expositie is op donderdag 15 juni van 17.30 tot 21.30 uur te bezoeken in ’t Spectrum in Schijndel. Diezelfde dag voeren de leerlingen uit de musicalklas van het Elde College de spetterende musical ‘Mean Girls’ op in Podium ‘t Spectrum. Iedereen met een kaartje voor deze musical is tevens van harte welkom om de expositie te bezoeken.