Loading...

Over de Talentenklassen

Talentenklassen  / Over de Talentenklassen

Over de Talentenklassen

In de Circle of Talent kunnen kinderen en jongeren uit heel Meierijstad hun creativiteit en talent ontdekken en ontwikkelen van de Breedtekunst in het primair en voortgezet onderwijs, via Talentenklassen in de vrije tijd, naar de topkunst (kunst)vakopleidingen. Binnen de kunstdisciplines worden in de vrije tijd, in samenwerking met partners, verschillende Talentenklassen opgezet. De ontwikkeltrajecten zijn verschillend en worden op maat ingericht; individueel, groepsgewijs, workshops, masterclasses of extra lessen.

Talentenklas Muziek

  • CHV Academy

In de Talentenklas Muziek krijgen jonge muziektalenten de kans en de ruimte om hun muzikale kennis, vaardigheden en ambities verder te ontwikkelen. Of het nu gaat om workshops, masterclasses, extra lessen of een ander instrument als bijvak: elk deelnemend talent kan zelf zijn of haar muzikale route uitstippelen in de Talentenklas Muziek. Uiteraard met begeleiding en coaching van professionele mentoren van CHV Academy. Daarnaast biedt CHV Academy een podium en zichtbaarheid door optredens te verzorgen op festivals, events et cetera.

Talentenklas Dans

  • CHV Academy

    CHV Academy

In de Talentenklas Dans krijgen jonge danstalenten (14 tot en met 20 jaar) uit heel Meierijstad de kans om zich nog verder te ontwikkelen, onder begeleiding van verschillende dansprofessionals en choreografen. Ze leren hoe ze hun danstechniek verder kunnen ontwikkelen, ze ontdekken nieuwe stijlen én ze leren hoe ze zichzelf presenteren op een podium. De danstalenten blijven bij de eigen dansschool op les en komen één keer in de drie weken naar de dansstudio op de Noordkade om training en workshops te volgen van diverse dansprofessionals

Talentenklas Design, Beeldend en Ambacht

  • CHV Academy

    CHV Academy

De Talentenklas Design, Beeldend en Ambacht is in samenwerking met Design Academy Eindhoven opgezet. Dit programma biedt jongeren van 14 t/m 17 jaar de mogelijkheid om een driejarig traject te volgen. De jongeren komen twaalf dagdelen in een schooljaar naar de Noordkade in Veghel. Hier krijgen zij, onder begeleiding van de professionals van Design Academy Eindhoven en CHV Academy, lessen en masterclasses om zich te ontwikkelen in de vakken design, beeldende kunsten en ambachten. Op de Noordkade beschikken we over goed uitgeruste werkplaatsen en ateliers, zoals een ambachtelijke siersmederij, een edelsmederij, fotostudio met doka en een keramiekwerkplaats met unieke zoutoven. 

CHV ACADEMY

Verlengde Noordkade 10-12
5462 EH Veghel
Tel: (0413) 78 2010
info@chvacademy.nl


CHV Academy, Circle of Talent
is een initiatief van
Phoenix Cultuur

Nieuwsbrief ontvangen?